Dzień tyg. | Zupa | Drugie danie | Deser | ||
Poniedziałek
1-3 |
jarzynowa 1,7 | 300ml | Spaghetti bolognese 1,3,7 | 300g | owoce |
Wtorek
2-3 |
Rosół z makaronem 1,7 | 300ml | Kotlet Drobiowy, ziemniaki, surówka 1 | 300g | Batonik 7 |
Środa
3-3 |
Żurek 1,3,7 | 300ml | Gulasz, kasza, ogórki kiszone 1 | 250g | owoce |
Czwartek
4-3 |
Fasolowa 1,7 | 300ml | Pieczeń, kluski, buraczki 1,3,7 | 300g | Galaretka |
Piątek
5-3 |
Pomidorowa
1,7 |
300ml | Ryba, Risotto z warzywami 1,3 | 100g
200g 100g |
owoce |
Jadłospis przygotował Don Pedro Catering zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 24 czerwca 2015 roku i po zmianie z dnia 26 lipca 2016.Do obiadu podawane są owoce sezonowe.