Stołówka szkolna

Menu dla ZS nr 5 w Rybniku

Dzień tyg. Zupa   Drugie danie   Deser
Poniedziałek

9-3

Jarzynowa 1,7 300ml Spagetti bolognese 1,3,7 300ml Batonik 7
Wtorek

10-3

Dyniowa 1,7 300ml Udka z kurczaka, ziemniaki, Buraki 100g

150g

80g

owoce
Środa

11-3

Zurek 1,3,7 300ml Gulasz, kasza, ogórek kiszony 1 200g Woda z cytryną
Czwartek

12-3

Fasolowa 1,7 300ml Kotlet schabowy, ziemniaki, surówka 1,3 150g

150g

80g

Koktajl owocowe 7
Piątek

13-3

Pomidorowa 1,7 300ml Ryba, ziemniaki, surówka 100g

150g

80g

Sok owocowy

 

Jadłospis przygotował Don Pedro Catering zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 24 czerwca 2015 roku i po zmianie z dnia 26 lipca 2016.

Do obiadu podawane są owoce sezonowe.