Dzień tyg. | Zupa | Drugie danie | Deser | ||
Poniedziałek
2-10 |
Jarzynowa 1 | 300ml | Łazanki 1 | 250g | Owoce |
Wtorek
3-10 |
Pieczarkowa 1 | 300ml | Bogracz z kluseczkami 1 | 100g
|
Prince polo 1,7 |
Środa
4-10 |
Rosół z makaronem 1 | 300ml | Kotlet mielony, ziemniaki, surówka 1.3 | 100g | Sok owocowy |
Czwartek
5-10 |
Marchewkowa 1 | 300ml | Potrawka chińska z ryżem | 100g | Galaretka |
Piątek
6-10 |
Fasolowa 1 | 300ml | Ryba, ziemniaki, surówka 1,3,7 | 100g | Owoce |
Do obiadu podawane są owoce sezonowe. Jadłospis przygotował Don Pedro Catering zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 24 czerwca 2015 roku i po zmianie z dnia 26 lipca 2016.